Σπύρος Καφετζόπουλος | O γοητευτικός γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου μόλις πήρε το πτυχίο του

Οι οικογενειακές φωτογραφίες από την ημέρα της ορκωμοσίας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ένα γλυκό και άκρως συγκινητικό post έκανε πριν από δύο μέρες, στα προσωπικά του social media, ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στην ορκωμοσία του γιου του, αναρτώντας περήφανος φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Η Σοφία Παυλίδου σε μία σπάνια έξοδο με τους πανέμορφους γιους της, Κωνσταντίνο και Δημήτρη Φερεντίνο

Ο 23χρονος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου κατάφερε να πάρει το πτυχίο αποχαιρετώντας έτσι τα έδρανα του Πανεπιστημίου μια για πάντα. Οι γονείς του, όπως και οι φίλοι του, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ξεχωριστή μέρα, γεμίζοντάς τον με πολλή αγάπη αλλά και ευχές για μια καλή σταδιοδρομία.

Ο γοητευτικός Σπύρος Καφετζόπουλους ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο του ενώ ο πατέρας του, γεμάτος περηφάνια σημείωσε :

"Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν "ορκίζεσαι", το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο είναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!"