Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | To ευρύχωρο σαλόνι της είναι μία ωδή στα γήινα χρώματα και το rustic design

Η αθλητικογράφος έχει καταφέρει να δημιουργήσει στο σπίτι της μία ατμόσφαιρα ήρεμη, σύγχρονη και cozy.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Industrial και cozy. Έτσι μοιάζει να είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Σε τόνους του λευκού και του καφέ | Το σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι ο παράδεισος του μίνιμαλ

Η αθλητικογράφος είναι ένα κορίτσι που αγαπά να κινείται και να καταπιάνεται με διάφορα πράγματα. Ωστόσο, όπως όλοι μας, έχει και εκείνη ανάγκη από στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η ίδια επιλέγει να αποφορτίζεται στο σπίτι της, πάντα μαζί με την αγαπημένη της γάτα, στον όμορφο και ήσυχο χώρο που έχει δημιουργήσει. Έτσι και πριν από λίγες μέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να περάσει το βράδυ της στο cozy σαλόνι του σπιτιού της, βλέποντας ταινίες στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη γωνιά του σπιτιού της αφήνοντάς μας να ρίξουμε μία ματιά στον χώρο που έχει δημιουργήσει. Με ξύλινες λεπτομέρειες και γήινα χρώματα, το σαλόνι της Ευρυδίκης Βαλάνη έχει rustic design, κάτι που το κάνει να μοιάζει σύγχρονο και πολύ μοντέρνο. Η διακόσμηση του σαλονιού τείνει προς το minimal καθώς το μόνο στοιχείο που υπάρχει στον χώρο, χαρίζοντας μάλιστα μία απαραίτητη νότα χρώματος, είναι μία γλάστρα με ένα καταπράσινο φυτό εσωτερικού χώρου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | To ευρύχωρο σαλόνι της είναι μία ωδή στα γήινα χρώματα και το rustic design

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ