Follow us

Κάτια Δανδουλάκη | "O τρόπος που ο Πέτρος Φιλιππίδης φλέρταρε την κοπέλα ήταν καταπιεστικός"

Επί τρεις συνεχόμενες ώρες κατέθετε χθες το πρωί η Κάτια Δανδουλάκη, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

MissBloom TEAM
Κάτια Δανδουλάκη NDP

Επί τρεις συνεχόμενες ώρες κατέθετε χθες το πρωί η Κάτια Δανδουλάκη, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Δίκη Φιλιππίδη - Μπιμπίλας | "Είχε τάση να τσιλιμπουρδίζει - Να πει μια συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια"

Η ηθοποιός περιέγραψε εκτενώς την τελευταία, δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ ανέφερε όλα όσα είχε παρατηρήσει να συμβαίνουν μεταξύ εκείνου και της Λένας Δροσάκη.

"Είδα φλερτ αλλά δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό; Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα, ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη".

"Η Λένα είναι ένα πολύ ευγενικό και ντροπαλό παιδί. Την έβλεπα κλαμένη πολλές φορές και της είπα ότι εάν συνεχίζει να την καταπιέζει έτσι να μην συνεχίσουμε. Μου έλεγε "θέλω να φύγω” και της έλεγα "όχι δεν θα φύγεις εσύ, πρέπει να φύγει ο άλλος"."

"Ένας ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Ένας άνθρωπος όμως, ο οποίος απρόβλεπτα μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, να περάσει στην απέναντι όχθη και να δημιουργήσει τόσο κακό. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις. Πολλές φορές είχε εκρήξεις."

Δες το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ