Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Έχω χάσει ξαφνικά τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Ήταν σαρωτικό. Με αιφνιδίασε."

H παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει και που την έχουν στιγματίσει.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο περιοδικό "In Style” και στην Αννούσα Μελά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Happy Day" μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει και που την έχουν στιγματίσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει το κολάν της και μας δείχνει πώς χάνει τις θερμίδες από τα αγαπημένα της γλυκά

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε ερώτηση σχετική με τις φοβίες που έχει, απάντησε λέγοντας πως το μεγάλο της άγχος είναι να είναι καλά οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Η ίδια υπογράμμισε πως έχει ζήσει την απώλεια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο, ήταν κάτι σαρωτικό.

"Έχω διάφορες φοβίες. Έχω άγχος για τους δικούς μου ανθρώπους, να είναι καλά, να είναι υγιείς, γιατί έχω ζήσει την απώλεια. Έχω χάσει ξαφνικά τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Ήταν σαρωτικό. Με αιφνιδίασε, γιατί συμβαίνει να μην έχεις προλάβει να πεις κάποια πράγματα."

"Έχω χάσει τη γιαγιά μου από Αλτσχάιμερ. Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, οπότε υπάρχουν μέσα μου αυτές οι φοβίες του αποχωρισμού ανθρώπων που αγαπώ. Προσπαθώ όμως να μην εστιάζω σε αυτές. Όταν ήμουν πιο μικρή πήγαινε συνέχεια το μυαλό μου στο χειρότερο, πλέον προσπαθώ να το μετριάσω."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ