Follow us

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "O σύζυγός μου έχει φάει κλωτσιά επειδή κοιτούσε μία κοπέλα παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει"

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η creative director παραδέχτηκε πως είναι ζηλιάρα τονίζοντας μάλιστα πως δεν το έκρυψε ποτέ.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, παραχωρώντας μία απολαυστική συνέντευξη. Η creative director μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί ότι είναι ζηλιάρα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περπατά στην πασαρέλα με την 11χρονη κόρη της, Ροζαλία, φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια

Η πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον σύζυγό της αλλά και στην πρώτη τους γνωριμία. Η ίδια μάλιστα, ακομπλεξάριστη όπως πάντα, αποκάλυψε και κάποια από τα σκηνικά ζήλιας που του έχει κάνει στο παρελθόν ενώ υπογράμμισε πως δεν έκρυψε ποτέ το ότι είναι ζηλιάρα.

"Απ’ την πρώτη μέρα είπα αυτός είναι δικός μου. Στους τρεις μήνες μείναμε μαζί. Το παιδί ήρθε μετά από 5 χρόνια, είχαμε φάει όλα αυτά τα χρόνια συγκατοίκησης, συντροφικότητας."

"Πολλή ζήλια και δεν το έκρυβα ποτέ. Έχει φάει κλωτσιά κάτω απ’ το τραπέζι, ότι την κοιτάει παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει, του έχω πάρει το κινητό. Τα ‘χω κάνει όλα αυτά τα ξεφτιλίκια"

"Έχουμε πάει σε πάρτι και έχουμε μπει χέρι-χέρι. Σκάει τύπισσα απ’ την άλλη πλευρά του μαγαζιού και έχει πέσει αγκαλιά επάνω του. Τη σκουντάω και της λέω: έλα κοπελιά, mine."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ