Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | "Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά.."

H δημοσιογράφος παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη ενώ μίλησε για όλα.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Μάρα Ζαχαρέα, στην εκπομπή "Happy Day". Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR μίλησε ανοιχτά για τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Μάρα Ζαχαρέα | Η chic εμφάνιση στο θέατρο, με σκούρο μπλε κοστούμι στο πλευρό της Νατάσας Παζαΐτη

Η anchorwoman έκανε μία σπάνια αναφορά στα παιδιά της, τονίζοντας πως θα ήθελε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε τα επαγγελματικά πλάνα των παιδιών της ενώ υπογράμμισε πως αυτό που την ενδιαφέρει, είναι να τα βλέπει χαρούμενα.

Αναφορικά με τη δική της επαγγελματική πορεία και τη σχέση της με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, η Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε πως την έχει πληρώσει ακριβά στα επαγγελματικά της αλλά ούτως ή άλλως, όλα είναι μέσα στη ζωή.

"Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει."

"Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ