Follow us

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής | Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο - Η λεπτομέρεια που ίσως "πρόδωσε" το φύλο του μωρού

Η ετοιμασία της τσάντας του μαιευτηρίου και η βοήθεια από την αδερφή της, Αλίκη.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Ένα δυναμικό come back έχει κάνει στο κανάλι της στο YouTube η Μαίρη Συνατσάκη, που εδώ και λίγους μήνες φροντίζει να ανανεώνει τακτικά το ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η μέλλουσα μαμά μάς έδειξε μερικές από τις νέες συνθήκες της καθημερινής της ζωής, εν όψει παραμονής της υποδοχής του πρώτου τους παιδιού με τον Ίαν Στρατή.

H Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της από την αρχή της εγκυμοσύνης έως σήμερα

Μάλιστα, δεδομένου ότι είναι πια στον ένατο μήνα, το βίντεο ξεκίνησε με την παρουσιάστρια και Influencer να παραδέχεται πως προσπαθεί να οργανώσει την τσάντα του μαιευτηρίου. Σε παρόμοιο κλίμα κινήθηκε και το υπόλοιπο βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να ασχολείται ως επί το πλείστον με το παιδικό δωμάτιο. Στο πλευρό της όπως πάντα η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, που τη βοηθά να επανδρώσει ένα ονειρεμένο baby room.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής | Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο - Η λεπτομέρεια που ίσως "πρόδωσε" το φύλο του μωρού

Οι πιο παρατηρητικοί θαυμαστές της μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν, έσπευσαν να εικάσουν ότι η αγαπημένη τους Mairiboo περιμένει κοριτσάκι. Αφορμή στάθηκαν οι ροζ αποχρώσεις στον τοίχο του παιδικού δωματίου.

Μαίρη Συνατσάκη

Εκείνη βέβαια δεν έκανε κάποια σχετική αναφορά, ενώ όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφορικά με το φύλο του μωρού, η ίδια και ο τραγουδιστής μέλλοντας μπαμπάς το γνωρίζουν, αλλά δεν έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Στην ίδια φιλοσοφία και η Αλίκη Συνατσάκη, που είχε δηλώσει σε ρεπόρτερ του Star Breakfast ότι ξέρει το φύλο του μωρού, αλλά αυτό που την απασχολεί κυρίως είναι να είναι γερό και καλότυχο.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τις προετοιμασίες της εγκυμονούσας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ