Follow us

"Δεν είναι εύκολο" | H Αγγελική Δαλιάνη μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Ο σύζυγός της κρίθηκε ένοχος από τον εισαγγελέα για τη μήνυση περί σωματικής βλάβης από τη Σοφία Παυλίδου.

MissBloom TEAM
Δαλιάνη Παπαγιάννης NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου η Αγγελική Δαλιάνη. Αφορμή στάθηκε η ένταξή της το δυναμικό του καναλιού για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Open, "Η δική μας οικογένεια”.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει και για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδου. Θυμίζουμε ότι ο σύζυγός της κρίθηκε ένοχος από τον εισαγγελέα για τη μήνυση περί σωματικής βλάβης που είχε καταθέσει το 2018 εναντίον του η ηθοποιός, για το βίαιο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης "Πετάει πετάει" στο θέατρο Χυτήριο. Η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, είναι τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή.

Η Αγγελική Δαλιάνη λοιπόν, που δεν έχει αναφερθεί ξανά σε συνέντευξή της στο γεγονός, αρκέστηκε να απαντήσει ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι κάτι που θέλει να συζητά δημόσια. Όπως εξήγησε, την κάνει να νιώθει άβολα, καθώς θέλει να μιλά αποκλειστικά για τη δουλειά της και γενικά για ευχάριστα γεγονότα, όταν εμφανίζεται σε εκπομπές.

Βέβαια, παραδέχθηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για την ίδια όλο αυτό που κλήθηκε επί τέσσερα σχεδόν χρόνια να αντιμετωπίσει: "Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα.

Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως", είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η υπόθεση θα εκδικαστεί στο μέλλον σε δεύτερο βαθμό καθώς η πλευρά του ηθοποιού κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ