Follow us

"My Style Rocks" | Το όνομα - "έκπληξη" στον ρόλο της παρουσίασης και τα μέλη της επιτροπής

Μπορεί να μην βλέπουμε τη Βίκυ Κουλιανού στο GNTM, αλλά θα την απολαύσουμε στο MSR.

MissBloom TEAM
MSR

Μια είδηση του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μετέδωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται". Πρόκειται για μια πληροφορία που άφησε ξαφνιασμένους και τους συμμετέχοντες της εκπομπής, με τη Ναταλία Γερμανού να μην κρύβει ότι αποτελεί και για την ίδια μια (ευχάριστη) έκπληξη.

Ο λόγος για το show μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, για του οποίου την παρουσιάστρια είχαμε ακούσει κυρίως να "παίζουν" δύο ονόματα, εκείνο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Να θυμίσουμε ότι η δεύτερη το είχε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν, μετά από την Ευαγγελία Αραβανή και πριν την Κατερίνα Στικούδη.

Παρόλο που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, η υποδοχή του πρώτου της παιδιού στο πολύ άμεσο μέλλον, καθιστά μάλλον δύσκολη την εμπλοκή της με ένα τόσο απαιτητικό όσον αφορά τα γυρίσματα show. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν και σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, το reality μόδας που επιστρέφει με νέα επεισόδια, στις αρχές του 2023, θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου.

Θυμίζουμε πως η τελευταία της δουλειά ήταν το "Τι λες τώρα" (2021 - 2022) τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Mega και έκτοτε δεν την είδαμε κάπου αλλού τηλεοπτικά.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, σταθερό μένει το όνομα του Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ προστίθενται αυτά του Άγγελου Μπράτη και της Βίκυς Κουλιανού. Ειδικά όσον αφορά την καστανή καλλονή, πρόκειται για ένα όνομα ιδιαίτερα δημοφιλές στο τηλεοπτικό κοινό, που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και όταν εμφανίστηκε ως guest στο GNTM. Πολλοί ήταν μάλιστα οι χρήστες του Twitter που την ήθελαν μόνιμο μέλος της κριτικής του reallity μοντέλων.

"Από το Star το ζήτησαν, από τον ΣΚΑΪ τους ήρθε" λοιπόν με τον Χάρη Λεμπιδάκη να δηλώνει σίγουρος για την 100% αξιοπιστία του ρεπορτάζ αυτού. "Φαίνεται ότι είναι κλειδωμένη στον ρόλο της παρουσίασης. Δέχθηκε μία πρόταση και ξέρω ότι μίλησε με το κανάλι και ήταν θετική" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ