Follow us

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτηση για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

"Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου".

MissBloom TEAM
Δώρα Τσαμπάζη

Πολύ δύσκολη είναι η τελευταία περίοδος για τη Δώρα Τσαμπάζη, καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο σύζυγός της και Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Σε ηλικία μόλις 43 ετών και μετά από γενναία μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, πέθανε τον Οκτώβριο του 2022.

Ως εκ τούτου, τα φετινά Χριστούγεννα θα αποτελέσουν για τη Δώρα Τσαμπάζη τα πρώτα χωρίς εκείνον στο πλευρό της. Δεδομένου του γιορτινού και οικογενειακού κλίματος των ημερών αυτών, η διαχείριση της απώλειας καθίσταται για πολλούς πιο δύσκολη.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη | "Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε"

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί για τις σκέψεις της αναρτώντας μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με τη κόρη τους στα προσωπικά της social media, γράφοντας:

Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ