Follow us

Linda Evangelista | Η δικαστική διαμάχη με τον François-Henri Pinault για τον γιο τους και η σχέση της με την Salma Hayek σήμερα

Υπήρξε μια από τις ομορφότερες γυναίκες των 90s κι όμως απορρίφθηκε από έναν άντρα!

MissBloom TEAM
Linda Evangelista Abaca/www.visualhellas.gr

Είναι η απόλυτη σταρ της δεκαετία των 90’s, το κορίτσι που δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για κάτω από 10.000$! Την λένε Linda Evangelista.

Στα 90s κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ομορφιά της. Κανείς εκτός απο την ίδια, η οποία πριν αποό μια δεκαετία ενέδωσε στην ανασφάλειά της και παραδόθηκε σε ατυχείς πλαστικές επεμβάσεις. Αλλά η ανασφάλεια είναι κάτι που έχει ομολογήσει και η ίδια η θεά της πασαρέλας για τον εαυτό της, η οποία προφανώς τροφοδοτήθηκε από τον διάχυτο εκεί έξω καταναγκασμό της αψεγάδιαστης. Και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα και οι επιλογές της προσωπικής της ζωής η οποία υπήρξε πάντα άστατη.

Η Evangelista είχε εμφανιστεί ξανά πριν από δύο χρόνια, για διαφορετικούς λόγους και δίχως να δώσει πληροφορίες για την εικόνα της. Αφορμή ήταν οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν τότε κατά του πρώην συζύγου της Ζεράλ Μαρί, διευθυντή του γαλλικού παραρτήματος του πρακτορείου Elite στο μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’90. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του μόντελινγκ είχε στοχοποιηθεί από ενήλικες αλλά και ανήλικες γυναίκες οι οποίες κατέθεταν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης από εκείνον με αντάλλαγμα μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ