Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός | Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Το εντυπωσιακό hot φόρεμα της παρουσιάστριας στην έξοδο με τον σύζυγό της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, που μετρούν ήδη 11 χρόνια γάμου και πολλά χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας.

Η παρουσιάστρια του Alpha και οικοδέσποινα της εκπομπής Happy Day, αναφέρεται συχνά στο πρόσωπό του άντρα της ζωής της, καθώς και στα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί: Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρότερο Γιάννη - Ευφραίμ.

Παρόλο λοιπόν το ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και του γνωστού δικηγόρου, οι δυο τους καταφέρνουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να περάσουν μαζί. Αυτή η ευκαιρία συνήθως προκύπτει τα σαββατοκύριακα, που η παρουσιάστρια δεν έχει και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε μαζί μια έξοδο, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναρτά ένα σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως βλέπουμε, οι δυο τους επέλεξαν να διασκεδάσουν σε ένα γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με εκείνη να ανεβάζει μια selfie της στην οποία προσέθεσε τον Θέμη Σοφό με tag.

Μαζί τους ήταν και μερικοί ακόμη φίλοι, όπως η Ιωάννα Μπούκη, η Όλγα Λαφαζάνη και η Μαίρη Παλιαλέξη. Την παράσταση έκλεψε το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η οικοδέσποινα του "Happy Day", το οποίο και είχαμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα στη mirror selfie που έβγαλε με τις φίλες της. Πρόκειται για ένα μονόχρωμο στενό μαύρο φόρεμα, με εντυπωσιακά cat outs στο μπροστινό του μέρος, τα οποία του προσέδιδαν και μια πιο μυστηριώδη - hot διάσταση.