Follow us

Μιχάλης Σαράντης - Μαίρη Μηνά | Αυτά είναι τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη τους

Η αποκάλυψη του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Μιχάλης Σαράντης - Μαίρη Μηνά | Αυτά είναι τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη τους NDP

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, αφού η οικογένεια των δύο ταλαντούχων ηθοποιών μεγάλωσε. Πριν από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Μαίρη Μηνά φωτογραφίζει τον Μιχάλη Σαράντη μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους και το Instagram "λιώνει"

Η έλευση της κόρης τους τούς άλλαξε τη ζωή, με εκείνον να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του από τους διαδικτυακούς του φίλους.

"Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου,έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή..Καμάρι μου. Παιδί μου. Κούκλα μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη,σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως" είχε γράψει χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση με την κόρη του στην αγκαλιά του.

Loading...

Loading...

Loading...

Τώρα λοιπόν ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, όπου ρωτήθηκε φυσικά και για την έλευση της κόρης του. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή τους πριγκίπισσα.

Για την ακρίβεια, στα ονόματα, μιας και θα είναι δύο: Βασιλική, από τη δική του μητέρα και Γλυκερία, από τη μητέρα της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, είπε: "Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της: Βασιλική, όπως η μητέρα μου, και Γλυκερία, όπως η μητέρα της Μαίρης, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες και μας βοηθάει αδιανόητα πολύ. Πρέπει να πάω να της ανάψω μια λαμπάδα σύντομα!"

Όταν ρωτήθηκε τι όνειρα κάνει για την κόρη τους, απάντησε: "Το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι να είναι καλά και να κάνεις ό,τι μπορείς –σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο– για εκείνη. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος και συνειδητά μετασχηματίζεται λίγο περισσότερο η ανάγκη σου να κάνεις καλό. Ένα άλλο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως αυτομάτως γίνεσαι μπαμπάς όλων των παιδιών του κόσμου. Με ευχαριστεί να βλέπω τους ανθρώπους και τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα – πάντα έτσι ήμουν. Δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κλαίει, ταράζομαι, προσπαθώ πάντα με τη στάση μου, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο πιο φωτεινό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ