Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | To πραγματικό της όνομα και η σχέση με τους γονείς της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Maestro" παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τους γονείς της.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου σε γνωστό περιοδικό. Η ηθοποιός μίλησε για την εφηβεία της αλλά και για τη σχέση με τους γονείς τονίζοντας πως έχει αδυναμία και στους δύο.

Κλέλια Ανδριολάτου | "Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση"

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Maestro" αναφέρθηκε στις επαναστάσεις που έκανε σε μικρότερη ηλικία υπογραμμίζοντας πως ο πατέρας της την αποκαλούσε συνεχώς "η κόρη μου η σοσιαλίστρια". Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε πως οι γονείς της δεν της φώναξαν ποτέ ενώ τόνισε πως της είχαν πάντα εμπιστοσύνη.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε και το πραγματικό της όνομα αφού όπως χαρακτηριστικά είπε δεν βαπτίστηκε Κλέλια αλλά Κλεάνθη.

"Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα "η κόρη μου η σοσιαλίστρια". Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση."

"Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό." δήλωσε η Κλέλια Ανδριολάτου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ