Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Στόλισε το πιο ψηλό δέντρο που έχουμε δει και μας το δείχνει με υπερηφάνεια

Η επιχειρηματίας σημείωσε μάλιστα πως ο στολισμός του σπιτιού της διήρκεσε δέκα ολόκληρες ώρες.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Το σαλόνι του σπιτιού της στόλισε και η Αθηνά Οικονομάκου. Μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα των ημερών και τον εορτών, η επιχειρηματίας αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της στήνοντας φυσικά και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Φοράει τις πιτζάμες της και στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη της, Σοφία Γαλακτερού

Όπως μοιράστηκε με τους followers της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία θεαματική και άκρως παραμυθένια διακόσμηση. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας έδειξε μέσα από φωτογραφίες το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο "γεμίζει" τον χώρο του σαλονιού με τον πιο γιορτινό τρόπο ενώ γλυκαίνει την ατμόσφαιρα κάνοντας το σπίτι πιο cozy από ποτέ.

Η ίδια μοιράστηκε επίσης και μία κατασκευή που έχει στήσει και που κοσμεί το σαλόνι της, δίνοντας στον όλο στολισμό μία γεύση παραμυθιού.

Αθηνά Οικονομάκου | Στόλισε το πιο ψηλό δέντρο που έχουμε δει και μας το δείχνει με υπερηφάνεια
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου δημοσίευσε τους στολισμούς του σπιτιού της, η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε πως ο στολισμός διήρκεσε δέκα ολόκληρες ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ