Follow us

Δέσποινα Βανδή για Φοίβο | "Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε"

Το μουσικό ζευγάρι πόζαρε μαζί 10 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του κοινή εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Alpha

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο έκανε χθες βράδυ το μιούζικαλ του Φοίβου "Γεια-The musical". Η Δέσποινα Βανδή ήταν φυσικά ανάμεσα στους καλεσμένους ενώ το μουσικό ζευγάρι πόζαρε μαζί 10 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του κοινή εμφάνιση.

Η Δέσποινα Βανδή μάς δείχνει την αγαπημένη της γυμναστική και το fit κορμί της

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μη διστάζοντας να αναφερθούν στον μουσικό χωρισμό τους αλλά και στο ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος για το μιούζικαλ σημειώνοντας πως η τραγουδίστρια είναι ο μεγάλος του κριτής. Ενώ με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως οι δυο τους χώρισαν από την πολλή ειλικρίνεια ενώ υπογράμμισε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας.

"Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας." είπε ο Φοίβος

"Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε.

Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα "εγώ που είμαι;" δήλωσε η Δέσποινα Βανδή

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ