Follow us

Ελισάβετ Τσάκου | Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη διασκεδάζει στο Λονδίνο με τον αδερφό της φορώντας το πιο εντυπωσιακό και glam φόρεμα

Η 17χρονη κόρη της σχεδιάστριας φόρεσε μία δημιουργία της μητέρας της ενώ διασκέδασε με τον 20χρονο αδερφό της, με αφορμή τα γενέθλιά του.

MissBloom TEAM
Σήλια Κριθαριώτη

H Σήλια Κριθαριώτη εκτός από ένα άκρως πετυχημένο clothing brand, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μία όμορφη, μεγάλη οικογένεια. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας έχει αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο, τρία παιδιά. Τον 20χρονο Παναγιώτη Τσάκο και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου που είναι μόλις 17 ετών.

Σήλια Κριθαριώτη | Οι δίδυμες κόρες της στο show της στο Παρίσι - Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους

Χθες βράδυ, η Σήλια Κριθαριώτη δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο στα social media το οποίο απεικόνιζε την κόρη της, Ελισάβετ Τσάκου, να φοράει μία υπέροχη δημιουργία της. Η 17χρονη Ελισάβετ διασκέδασε στο club του Λονδίνου "Annabelle's" ενώ μας εντυπωσίασε με την κομψή μα και εντυπωσιακή παρουσία της.

Η Ελισάβετ Τσάκου "έκλεψε" δικαίως τις εντυπώσεις ενώ φαίνεται πως διασκέδασε εκεί με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, Παναγιώτη.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Τσάκος δε δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει καθώς όπως όλα δείχνουν, και ο ίδιος βρισκόταν στο απόλυτο party mood.

Ελισάβετ Τσάκου | Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη διασκεδάζει στο Λονδίνο με τον αδερφό της φορώντας το πιο εντυπωσιακό και glam φόρεμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ