Follow us

H Hayu ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα | Μπες στον μαγικό κόσμο των πιο διάσημων reality του πλανήτη

Η Hayu, η πλατφόρμα που σε βάζει στις ζωές των πιο διάσημων reality stars του κόσμου, είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας από σήμερα.

kardashians

Ήξερες πως υπάρχει μία πλατφόρμα που έχει περισσότερα από 300 ξεχωριστά reality και πάνω από 9000 επεισόδια για να παρακολουθήσεις; Ώρα να σου συστήσω τη Hayu, που είναι διαθέσιμη επιτέλους και στη χώρα μας.

Στην ουσία πρόκειται για την απόλυτη πλατφόρμα θέασης reality show! Είτε αυτό αφορά την οικογένεια Kardashian είτε απίστευτα διάσημα reality... εθισμούς όπως το φημισμένο franshise The Real Housewives και το Million Dollar Listing. Κάποια από αυτά ίσως να τα θυμάσαι και από τις μεταφορές τους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά με το χέρι στην καρδιά τα αυθεντικά δεν έχουν καμία σχέση με όσα βλέπουμε στα ελεύθερα κανάλια και το πώς αυτά "μεταφέρονται” στα ελληνικά δεδομένα.

Αξίζει να αναφέρω πως στη Hayu, την πλατφόρμα που δημιούργησε η "μαμά” εταιρία των πιο διάσημων reality ΝΒC Universal International, μπορείς να βρεις τα επεισόδια των αγαπημένων σου reality ακριβώς την ίδια μέρα με τις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει πως σταματάς την ατέρμονη αναζήτηση για spoiler και δημοσιεύματα γύρω από τις εξελίξεις στις εκπομπές που παρακολουθείς.

Συνοπτικά μπορείς να βρεις περισσότερους από 30 κύκλους Real Housewives (του Beverly Hills, της Atlanta, τους Salt Lake City) ενώ έρχονται μέσα στο 2023 οι ολοκαίνουργιες σεζόν για τις Real Housewives of New York City , μαζί με το συναρπαστικό spin-off της σειράς "Luann & Sonja: Welcome To Crappie Lake”. Το "Real Housewives” δεν θέλει συστάσεις! Διάσημες γυναίκες, με πολυτελή ζωή, ανοίγουν στην κάμερα την πόρτα της αθέατης πλευράς της καθημερινότητάς τους δημιουργώντας τον απόλυτο τηλεοπτικό μαραθώνιο.

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ