Ελεονώρα Μελέτη | "Ένα παιδάκι έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα"

Η ιδιαίτερη ιστορία που μοιράστηκε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια, με αφορμή μία συζήτηση για το bullying στα σχολεία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία ιδιαίτερη ιστορία μοιράστηκε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τη συνέντευξη της Δανάης Λουκάκη και όλα όσα αποκάλυψε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο, μοιράστηκε ένα πρόσφατο περιστατικό που έζησε με την 4χρονη κόρη της.

Ελεονώρα Μελέτη | "Ντρεπόμουν να βγω έξω - Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη"

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως πριν από λίγες μέρες, πήγε στην παιδική χαρά μαζί με την Αλεξάνδρα, όταν κάποιο από τα παιδάκια την έσπρωξε δύο φορές, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μιλήσει στη μητέρα του. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε :

"Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει "μαμά, με έσπρωξε”, λέω "να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους."

"Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω "το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;”. "Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι”."

"Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός."

Δες το σχετικό απόσπασμα :