Μαίρη Συνατσάκη - Ελένη Φουρέιρα | Όλες οι φορές που μας έδωσαν στοιχεία για το φύλο των μωρών τους

Μήπως η απάντηση "κρύβεται" στις λεπτομέρειες;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα απίστευτο baby boom ζει για ακόμη μία φορά η ελληνική showbiz μιας και όλο και περισσότερες κυρίες ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο τα αγγελούδια τους. Δύο εκ των πιο δημοφιλών και αγαπημένων, είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελένη Φουρέιρα.

Η Μαίρη, όπως μας ενημέρωσε πριν λίγες μέρες, έχει πια μπει στην τελική ευθεία, ενώ η Ελένη, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μητέρα τον Φεβρουάριο. Τόσο η μία όσο και η άλλη απολαμβάνουν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή ενώ οι ευχές που δέχονται από θαυμαστές είναι αμέτρητες. Μάλιστα, παρά την αγωνία του κοινού, καμία από τις δύο κυρίες δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. Ή μήπως όχι;

Η αλήθεια είναι ότι με μία πιο στενή παρακολούθηση αλλά και προσοχή στις λεπτομέρειες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τόσο η Μαίρη όσο και η Ελένη να μας έχουν κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη, χωρίς ωστόσο εμείς να το έχουμε αντιληφθεί. Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν η Μαίρη μας έδειξε τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου, με την ταπετσαρία που έντυσε τους τοίχους να είναι στους τόνους του κίτρινου και του ροζ, γεγονός που μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το μωράκι της είναι κοριτσάκι.

Από την άλλη η Ελένη, στο πρώτο της σταθερό post αμέσως μετά τη χαρμόσυνη ανακοίνωση, επέλεξε μπλε αξεσουάρ γεγονός που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το μωρό της είναι αγόρι.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο η μία όσο και η άλλη, έχουν τονίσει ότι το φύλο είναι κάτι που δεν τις αφορά και το μόνο που επιθυμούν είναι ένα υγιές μωράκι. Τους το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας.