Follow us

Το σπίτι της Ηλέκτρας Μερκούρη στο Άμστερνταμ είναι ό,τι πιο Instagrammable θα δεις σήμερα

Το cozy βίντεο με το οποίο η Γαία Μερκούρη μάς ξενάγησε στο σπίτι της αδερφής της.

MissBloom TEAM
Ηλέκτρα Μερκούρη Instagram

Στο Άμστερνταμ ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες η Γαία Μερκούρη, με σκοπό να δει και να περάσει χρόνο με τη μεγάλη της αδερφή, Ηλέκτρα. Ακόμη και αν μένουν σε διαφορετικές χώρες, οι δύο αδερφές είναι εξαιρετικά αγαπημένες ενώ προσπαθούν να περνάνε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Ηλέκτρα | Η εκκεντρική καλλονή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη επισκέφθηκε λοιπόν την αδερφή της, στο φοιτητικό της σπίτι, ενώ δε δίστασε να μας ξεναγήσει στον προσωπικό της χώρο. Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το υπνοδωμάτιο και το σπίτι της αδερφής της, ξετρελαίνοντας τους followers της με το vibe του χώρου.

Σύγχρονο, ζεστό, φωτεινό και μοντέρνο, το σπίτι της 22χρονης Ηλέκτρας είναι ό,τι πιο Instagrammable έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Στους τοίχους επικρατεί το λευκό χρώμα ενώ τα έπιπλα είναι κυρίως φτιαγμένα από ξύλο. Οι προσωπικές ωστόσο πινελιές και διακοσμητικές επιλογές της Ηλέκτρας, έρχονται να δώσουν στον χώρο άποψη αλλά και φρεσκάδα. Η Γαία Μερκούρη, με ένα άκρως cozy βίντεο, έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ το σπίτι και το κρεβάτι της αδερφής της, κάνοντας yoga και πίνοντας ζεστό τσάι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ