Follow us

Σοφία Αλιμπέρτη | Η απλή αλλά πανέμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της μας ενθουσίασε

"Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!🎄"

MissBloom TEAM
Σοφία Αλιμπέρτη Instagram

Τον ιδιαίτερο και άκρως Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της μοιράστηκε η Σοφία Αλιμπέρτη με τους followers της. Η παρουσιάστρια, αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μερικές εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ αποκάλυψε από πού εμπνεύστηκε.

Σοφία Αλιμπέρτη | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με τους γιούς της

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη ζωγράφισε τα παράθυρα του σπιτιού της με ειδική κιμωλία, δημιουργώντας γλυκά και άκρως χειμερινά σχέδια. Ο στολισμός της μάλιστα, φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον των ακολούθων της οι οποίοι έσπευσαν να μάθουν πώς έκανε τις ζωγραφιές. Η ίδια, τόνισε πως έμπνευσή της ήταν το Pinterest ενώ ζωγράφισε τα πάντα με έναν μαρκαδόρο κιμωλίας ο οποίος φεύγει εύκολα από το τζάμι, με ένα μονάχα βρεγμένο πανί.

"Μου κάνετε ερωτήσεις και οφείλω να σας απαντήσω. Λοιπόν… είναι μαρκαδόρος κιμωλίας και βγαίνει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Τον βρίσκεται σε βιβλιοπωλεία συνήθως. Εγώ παίρνω ιδέες από το Pinterest αλλά νομίζω ότι παντού μπορείτε να βρείτε ωραίες εικόνες!!! Χαίρομαι παρά πολύ που σας άρεσε και θα ήθελα να μου στείλετε φωτό μόλις το κάνετε!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!!!🎄🎅🏻💛"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ