Follow us

Ρένος Ρώτας για Κλέλια Ανδριολάτου | "Με την Κλέλια ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Σήμερα η σχέση μας είναι εξαιρετική"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την πρώην σύντροφό του, Κλέλια Ανδριολάτου.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου -Ρένος Ρώτας NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα το πρωί, ο Ρένος Ρώτας. Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην Κλέλια Ανδριολάτου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έκοψε τόσο πολύ τα μαλλιά της

Οι ηθοποιοί υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι ενώ όπως τόνισε σήμερα ο Ρένος Ρώτας, οι δυο τους έχουν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. Πιο αναλυτικά, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως μιλάει ακόμα και με τους γονείς της Κλέλιας Ανδριολάτου, και φυσικά με την ίδια, ενώ αυτή η επαφή έχει τύχει να δημιουργήσει προβλήματα σε επόμενες σχέσεις του. Συγκεκριμένα, είπε :

"Με την Κλέλια ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Σήμερα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξ αρχής εφικτό να συμβεί αυτό ούτε ήταν δεδομένο. Θεωρώ ότι δουλέψαμε και οι δυο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε σήμερα να έχουμε τη σχέση που έχουμε, να μπορούμε δηλαδή να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα αλλά και τα δυσάρεστα για να πεις ότι "είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι”."

"Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Είναι μια οικογένεια που με αγκάλιασε εξ αρχής, με αγάπησε. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ."

"Σίγουρα αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα σε μια επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα σε αυτά τα πράγματα που δε θα ασχοληθώ αν στεναχωριέται κάποιος. Εγώ είμαι έτσι… Δε θα με πείραζε να συνέβαινε και το αντίστροφο. Έχω μάθει να θωρακίζομαι απέναντι σε αυτά τα πράγματα και να μη με επηρεάζουν."

"Όταν κάτι καταλαβαίνω ότι είναι αθώο και ειλικρινές δε θα με πειράξει. Γενικά είμαι καλοπροαίρετος και αφελής. Είναι εύκολο να με ξεγελάσεις αλλά ελπίζω ότι δεν έχω ξεγελαστεί μέχρι σήμερα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ