Στεφανία Γουλιώτη | "Το ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας"

H ταλαντούχα ηθοποιός και τηλεοπτική σύζυγος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σειρά "Maestro", παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή "Ελένη". Η ταλαντούχα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά "Maestro" ως η πρώην σύζυγος του τηλεοπτικού Ορέστη, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για τη σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για τη δέσμευση.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | "Μετά τα 40 τα έπαθα όλα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα"

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην ευφυΐα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στα κοινωνικά θέματα που έρχεται να καταπιάσει η σειρά αλλά και στον γάμο. Mάλιστα, η Στεφανία Γουλιώτη δε δίστασε να αναφερθεί και στο κομμάτι της μητρότητας λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέχρι σημέρα ακούει μέσα της τη μητέρα της να της λέει πως "θα περάσει το τρένο".

"Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω. Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!"

"Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το "Maestro" για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :