Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

MissBloom TEAM
Mαίρη Συνατσάκη Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής, καθώς λίγες ώρες πριν έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια και digital creator έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ενώ σύμφωνα με τον γυναικολόγο της γέννησε με καισαρική τομή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαίρη είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι μπαίνει στον μήνα της, ενώ μας έδειξε και την προετοιμασία της βαλίτσας του μαιευτηρίου. Νονά του μωρού θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ ανυπομονούμε για την πρώτη ανάρτηση των ευτυχισμένων γονέων.

Πριν από λίγο ο γυναικολόγος της Μαίρης, Θάνος Παράσχος, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις πρώτες στιγμές της μητέρας με την κόρη της: "Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό. Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης".

Μαίρη Συνατσάκη | Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ