Follow us

Κατερίνα Μητσοτάκη | Η εξομολόγηση της αδερφής του Πρωθυπουργού για τον καρκίνο

"Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63".

MissBloom TEAM
Κυριάκος Μητσοτάκης

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για τη μάχη της αδερφής του, Κατερίνας Μητσοτάκη, με τον καρκίνο.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου την κρατά αγκαλιά, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της και δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Μεταξύ άλλων, είχε γράψει:

Δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες, η αδελφή μου Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό. Ευτυχώς, όμως, ο όγκος εντοπίστηκε νωρίς, στην προληπτική μαστογραφία της. Τώρα αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια. Η Κατερίνα έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία προχθές. Αντιμετώπισε τα δυσάρεστα νέα με την ψυχραιμία και την αισιοδοξία που την διακρίνει.

Και έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη γιατί ανακάλυψε την κακοήθεια σε πρώιμο στάδιο. Η επιστήμη έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και στην πατρίδα μας παρέχεται εξαιρετική αντικαρκινική περίθαλψη.

Τώρα λοιπόν, η ίδια η Κατερίνα Μητσοτάκη θέλησε να μιλήσει για όσα βιώνει μέσα από το ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουνιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης | Αποκάλυψε ότι η αδερφή του, Κατερίνα, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

"Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις. Όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις" είπε αρχικά τονίζοντας και εκείνη τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Μιλώντας για την αντίστοιχη μάχη της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη, η οποία είχε διαγνωστεί με τον ίδιο ακριβώς όγκο, στο ίδιο σημείο και κατά την ίδια σχεδόν ηλικία με την ίδια, αποκάλυψε: "Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ