Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν | Οι κοινές διακοπές στα Χανιά που κανείς δεν είχε καταλάβει

Η ειδυλλιακή παραλία και η "καλύτερη φωτογράφος", Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

MissBloom TEAM
Βαλαβάνη

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά από τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Παρόλο που η ίδια η αθλητικογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε πληροφορία, εκείνη και ο personal trainer έχουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποφασίσει να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Τουλάχιστον αυτό μετέδωσε μέσα από το "Πρωινό μας" ο Άρης Γεωργιάδης, ενώ πλήθος δημοσιευμάτων κάνει εδώ και καιρό λόγο για ρήξη ανάμεσά τους. Θυμίζουμε ότι η γνωριμία τους έγινε στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου του Survivor στον SKAI και κατέληξε σε μια τετραετή σχέση και συγκατοίκηση.

Οι κοινές εμφανίσεις τους γίνονταν όλο και πιο σπάνιες, κάνοντας πολλούς να μιλούν για κρίση ή ακόμη και χωρισμό. Νεότερες πληροφορίες μάλιστα θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι ερωτευμένη ξανά, έχοντας προχωρήσει στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά, είναι ο μουσικός Γρηγόρης Μόργκαν, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads Μαδαγασκάρη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Δεν είναι πια μαζί! Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Το καλοκαίρι μάλιστα που μας πέρασε, οι δυο τους είχαν κάνει μαζί διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπως αντιλαμβανόμαστε από τον λογαριασμό του Γρηγόρη Μόργαν στο Instagram.

Στις 25 Αυγούστου είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του από την παραλία, αποκαλύπτοντας στη λεζάντα ότι τα φωτογραφικά credits έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Loading...

Μάλιστα, εκείνη σχολίασε την εν λόγω ανάρτηση, με τον ντράμερ να της απαντά πως είναι η καλύτερη φωτογράφος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν | Οι κοινές διακοπές στα Χανιά που κανείς δεν είχε καταλάβει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ