Follow us

Τόσο διαφορετικές, τόσο αγαπημένες | Η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της αδερφής της, Ματθίλδης

Το κομψό κοστούμι που επέλεξε για να απολαύσει την αδερφή της.

MissBloom TEAM
Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα NDP

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με μερικές λέξεις τις αδερφές Μαγγίρα, αυτές σίγουρα θα ήταν ανατρεπτικές, εκκεντρικές και μοναδικές- κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Το μόνο που είναι σταθερό και δεν αλλάζει με τίποτα, είναι η αγάπη που τρέφει η μία για την άλλη, ο θαυμασμός και η εκτίμηση.

Σε κάθε σημαντικό βήμα της Ματθίλδης Μαγγίρα, η αδερφή της είναι εκεί να την υποστηρίξει και να σταθεί στο πλευρό της, και το αντίστροφο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, η κάθε μία χειροκροτά την άλλη αποτελώντας την πιο θερμή και σταθερή της θαυμάστρια.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ακολούθησε την πιο μοντέρνα στιλιστική συμβουλή για να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση

Ενώ λοιπόν προ ολίγων ημερών η performer είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της αδερφής της "Ποιος είναι πρωινιάτικα" στο Open, τώρα η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που επισκέφθηκε το θέατρο "Αυλαία" για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Κίνηση ΜΑΤ", με τους Ματθίλδη Μαγγίρα και Γιώργο Κοψιδά.

Τόσο διαφορετικές, τόσο αγαπημένες | Η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της αδερφής της, Ματθίλδης

Τόσο διαφορετικές, τόσο αγαπημένες | Η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της αδερφής της, Ματθίλδης

αδερφές Μαγγίρα

Φυσικά μετά την ολοκλήρωση της παράστασης φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές και για ακόμη μια φορά ο φακός απαθανάτισε τις δύο αδερφές να ποζάρουν αγκαλιασμένες. Για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό κοστούμι σε camel απόχρωση, με leopar top και μαύρο παλτό που έριξε στους ώμους της.

Αδερφές Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα

Ας θυμηθούμε και τις δύο φορές που η ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του "Ποιος είναι πρωινιάτικα" για να συνεντευξιαστεί από την αδερφή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ