Follow us

"Καμιά φορά θέλει" | Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη λίγο πριν γεννήσει

Mama Boo: Η selfie από το σπίτι της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP

Στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της έχει μπει πια για τα καλά η Μαίρη Συνατσάκη, που διανύει τον ένατο μήνα της. Η μέλλουσα μαμά δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον σύντροφό της και τραγουδιστή Ίαν Στρατή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια σχέσης.

Μαίρη Συνατσάκη | Ποζάρει με μακρύ, εφαρμοστό φόρεμα και σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Χωρίς να έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να της δίνουν πάντα τις καλύτερες ευχές τους για ένα γερό και υγιές παιδάκι.

Loading...
Loading...
Loading...

Αυτή τη φορά, η μέλλουσα μαμά πόζαρε αγκαλιά με το αγαπημένο της γατάκι, στο πλαίσιο ενός ακόμη "χουχουλιάρικου" απογεύματος στο στολισμένο τους σπίτι.

Το γατάκι έχει πέσει και κοιμάται στην αγκαλιά της, με την παρουσιάστρια και influencer να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της, μιας και όπως φαίνεται δεν είναι κάτι που το κατοικίδιο ζωάκι της κάνει συχνά. "Καμιά φορά θέλει" έγραψε χαρακτηριστικά.

"Καμιά φορά θέλει" | Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη λίγο πριν γεννήσει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ