Follow us

Ο Burak Hakki ερωτευμένος ξανά | Η καλλονή με τα ginger μαλλιά που του "έκλεψε" την καρδιά

2,5 χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Χαρά Παππά.

MissBloom TEAM
Hara Pappa Burak Hakki

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή ο Burak Hakki, που είναι ξανά ερωτευμένος. Ο Τούρκος ηθοποιός απασχόλησε ευρέως το ελληνικό κοινό με την προσωπική του ζωή, λόγω της πολύχρονης σχέσης του με τη Χαρά Παππά. Το μοντέλο είχε λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο του GNTM, όπου και αναφερόταν συχνά στον τότε σύντροφό της, ενώ το ζευγάρι ήταν πράγματι full in love.

Χαρά Παππά | Η αινιγματική ανάρτηση μήνες μετά τον χωρισμό από το Burak Hakki

Αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς δεν περίμενε τον χωρισμό τους, λίγο μετά την ολοκλήρωση του reality μοντέλων. Πλέον έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τότε που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, αλλά ο Burak Hakki δεν μας είχε απασχολήσει ξανά με κάποια νέα του σύντροφο. Τουλάχιστον έως τώρα, μιας και όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι ερωτευμένος.

Αυτή τη φορά με μια Τουρκάλα καλλονή, που ασχολείται με τη φωτογραφία και ονομάζεται Naz. Με μακριά χάλκινα μαλλιά και έντονες φυσικές μπούκλες, θα λέγαμε πως σίγουρα αποπνέει ισχυρές δόσεις αναγεννησιακής ομορφιάς και ρετρό γοητείας άλλης εποχής.

Κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες περί σχέσης, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στην εφημερίδα Real Life, απλά προσπαθούν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα media. Ο Burak Hakki και η Naz μετρούν μερικούς μήνες σχέσης, οπότε δεν νιώθουν ακόμη έτοιμοι για περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις. Προς το παρόν πάντως, αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια για τους paparazzi της Τουρκίας.

Ωστόσο, εκείνοι παραμένουν μακριά από κοσμικά μέρη και προτιμούν να περνούν πολύ χρόνο στο κτήμα που διατηρεί ο ηθοποιός στο χωριό Γκιουνειλί.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ