Follow us

Η Ναταλία Δραγούμη στη Νέα Υόρκη | Τα outfits που την κάνουν να θυμίζει σωστό New York Girl

Η ηθοποιός δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει στο κλίμα.

MissBloom TEAM
Ναταλία Δραγούμη NDP

Στη Νέα Υόρκη έχει ταξιδέψει η Ναταλία Δραγούμη από τα τέλη Νοέμβρη, για έναν πολύ ευχάριστο μάλιστα σκοπό: Την πρεμιέρα του "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση, στο Μουσείο Μητροπολιτικής Τέχνης (Met). Μαζί τους κι άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία, φαίνεται να απολαμβάνουν την επιτυχία τους.

Ποζάροντας στο πλευρό της θεατρικής παραγωγού μάλιστα, που βρίσκεται φυσικά και εκείνη στην Αμερική, είχε μοιραστεί τα ευχάριστα νέα του ταξιδιού τους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram: "New York-New York! Λίγη καλοπέραση πριν την πρεμιέρα μας στο Metropolitan" είχε γράψει στη λεζάντα της στις 29 Νοεμβρίου.

Loading...

Για τη μεγάλη μέρα λοιπόν, επέλεξε να επενδύσει στη διαχρονική γοητεία του μαύρου, φορώντας μια κομψή δημιουργία δια χειρός Βασίλη Ζούλια, που την έκανε να έχει πράγματι αέρα σταρ από άλλη εποχή, χάρη στα old Hollywood glam vibes του.

Loading...

Με άλλο ύφος και σίγουρα με αυθεντικό αέρα New York Girl, την είδαμε να ποζάρει χαμογελαστή και στους δρόμους του "κέντρου του κόσμου". Έτσι, για τη βόλτα της στην πόλη, έβαλε μια ολόσωμη σκούρα μπλε φόρμα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι chunky λευκά sneakers και μαύρο σακίδιο, προκειμένου να είναι άνετη.

Loading...

Τέλος, για μια ακόμη επίσημη εμφάνισή της, όταν βρέθηκε καλεσμένη για δείπνο στην κατοικία της πρέσβειρας Μαρίας Θεοφίλη στην Νέα Υόρκη, φόρεσε δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Πρόκειται για ένα κομψό midi ριγέ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες, ενώ είχε πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά τα μαλλιά της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ