Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Με αυτή τη φωτογραφία υποψιαστήκαμε ότι είναι έγκυος

Πριν τη μεγάλη αποκάλυψη οι πιο παρατηρητικοί είχαν εντοπίσει τα σημάδια.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν λίγες ώρες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως δήλωσε ο γυναικολόγος της Θάνος Παράσχος, τόσο η Μαίρη όσο και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής, είναι ιδιαίτερη συγκινημένοι ενώ η χαρά τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και influencer το διάστημα που προηγήθηκε μοιράστηκε με τους followers της, το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης της ενώ δεν δίσταζε να απαντά σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν της έκαναν.
Θυμίζουμε ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στις 31 Ιουλίου με ένα πολύ γλυκό post. Bέβαια, όσοι παρακολουθούν τη Μαίρη χρόνια, είχαν αρχίσει να υποψιάζονται αρκετά νωρίτερα την εγκυμοσύνη της, κυρίως μέσα από τη δραστηριότητά της στα social media.

Παρόλο που η κοιλίτσα της κατά τους πρώτους μήνες δεν ήταν εμφανής, υπήρξε μία συγκεκριμένη φωτογραφία που κίνησε υποψίες. Για την ακρίβεια, στις 8 Ιουλίου η Μαίρη ανέβασε μία throwback φωτογραφία με μαγιό, γράφοντας στη λεζάντα: "A thousand years ago". Αυτό έβαλε πολλούς σε σκέψεις μιας και η Μαίρη συνηθίζει τα καλοκαίρια να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της και σίγουρα όχι throwback.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ