Άννη Πανταζή | Αυτό είναι το παραμυθένιο, γεμάτο παστέλ αποχρώσεις παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Χριστιάννας

Η Ολυμπιονίκης φαίνεται πως έχει πολύ έξυπνα επιλέξει χρώματα που δεν "κουράζουν" εύκολα, ενώ έχει φροντίσει να "χαρίσει" στην κόρη της πολύ ελεύθερο χώρο εντός του δωματίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή είναι δύο γυναίκες που μοιάζουν να τα έχουν κάνει όλα μαζί. Οι δυο τους ακολουθούσαν πάντα μία κοινή πορεία στο κομμάτι του πρωταθλητισμού ενώ τα τελευταία χρόνια, έχουν και οι δύο δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, με την καθεμία από αυτές να έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Άννη Πανταζή ήταν μία νύφη που ζηλέψαμε | Το νυφικό της ήταν η επιτομή της θηλυκότητας

Οι δύο αδερφές κάνουν πολύ παρέα μεταξύ τους ενώ αντίστοιχα πολύ παρέα κάνουν και τα παιδιά τους. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Άννη Πανταζή δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το σπίτι της, με τα γλυκύτατα παιδιά και ανίψια της να εξερευνούν και να απολάμβαναν το υπέροχο παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Χριστιάννας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης μάς ξενάγησε με έναν τρόπο στο δωμάτιο της κόρης της, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από τα χρώματα του χώρου αλλά και τη διακόσηση. Σε παστέλ και ήσυχες αποχρώσεις, το ευρύχωρο και φωτεινό δωμάτιο της Χριστιάννας μοιάζει να είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το κρεβάτι, το γραφείο και η ντουλάπα της μικρής Χριστιάννας είναι σε άσπρο χρώμα ενώ οι νότες χρώματος έρχονται από τα παιχνίδια της, από τη φυστικί καρέκλα του γραφείου της αλλά και από την ιδιαίτερη διακόσμηση. Η Άννη Πανταζή φαίνεται πως έχει επίσης πολύ έξυπνα επιλέξει χρώματα που δεν "κουράζουν" εύκολα ενώ έχει φροντίσει να "χαρίσει" στην κόρη της πολύ ελεύθερο χώρο εντός του δωματίου, ούτως ώστε να χωράει εύκολα η ίδια, ο αδερφός της και φυσικά, τα ξαδέρφια της.

Θυμίζουμε πως η Άννη Πανταζή έχει ακόμη ένα παιδί, τον ενός έτους σήμερα Φίλιππο.