Follow us

Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς με ερώτηση δημοσιογράφου | "Μην το συνεχίζετε… Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι."

"Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα."

MissBloom TEAM
Νίκος Μουτσινάς Instagram

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "ΜΠΕΝΤ" βρέθηκε χθες το βράδυ, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ενώ έδειξε να ενοχλείται μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Νίκος Μουτσινάς | Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσω παιδί - Θα κάνω άλλη μία [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα πολύ όταν ρωτήθηκε για το αν ευχήθηκε στον Τριαντάφυλλο για τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" είπε :

"Γιατί να μην του ευχηθώ; Αλήθεια εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε… Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα η άτιμη; Θα πάω να δω που μένει τα Χριστούγεννα…Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…"

Ενώ, σε ερώτηση σχετικά με την Ελεονώρα Μελέτη και το ενδεχόμενο μιας μεταξύ τους παρεξήγησης, είπε :

"Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε όλοι μαζί; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα. Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Μην απαντήσετε… Είναι κακή τηλεόραση, καινούρια στήλη. Σας ευχαριστώ πολύ."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ