Follow us

Φαίδρα Μπάρμπα | Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα σε μία σπάνια, τηλεοπτική εμφάνιση με νέο hairlook

To αυστηρό καρέ της που εντυπωσίασε.

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί, η Φαίδρα Μπάρμπα. Με αφορμή τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ του Νίκου Μπάρκουλη, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" για τις σπουδές της, τα όνειρά της, αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της.

"Αν είχα γιο σίγουρα θα τον είχα καταστρέψει. Θα είχε πλήρη ασέβεια στις γυναίκες"

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει παρατήσει το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολήθηκε στην εφηβεία, ενώ σήμερα σπουδάζει Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η ίδια μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για τη μητέρα της, Βάνα Μπάρμπα, υπογραμμίζοντας πως η σχέση τους ήταν ανέκαθεν φυσιολογική.

"Το μόντελινγκ είναι κάτι που το έχω αφήσει, δεν ασχολούμαι πια. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές. Σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα."

"Η σχέση μου με τη μητέρα μου είναι μια φυσιολογική σχέση μητέρας – κόρης. Είμαστε μια χαρά. Όταν της είχα πει ότι θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ήταν πολύ ενθαρρυντική. Εγώ πάντα όμως έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις σπουδές μου οπότε και εκείνη, με προέτρεπε προς τα εκεί. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Από εκεί και πέρα, ίσως κάνω ένα μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ."

"Η ζωή της μαμάς μου ήταν στα φώτα οπότε για μένα ήταν κάτι νορμάλ όλο αυτό, ήμουν μέρος της ζωής της. Συζητάμε τα προσωπικά μου. Τη συμβουλεύομαι."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ