Ντορέττα Παπαδημητρίου | Αυτό είναι το ευρύχωρο και γεμάτο χρώμα σπίτι της - Η ιδιαίτερη διακόσμηση και το ξύλινο πάτωμα

Φωτεινό, ευρύχωρο μα και άκρως οικογενειακό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία σύγχρονη και ενεργή στα social media γυναίκα, οι φορές που μας έχει ξεναγήσει στον προσωπικό της χώρο είναι πραγματικά ελάχιστες. Η ίδια φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή, και φυσικά τα παιδιά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ προτιμά να μοιράζεται εικόνες από τη δουλειά της και όχι από την καθημερινότητά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με τον κούκλο γιο της

Ωστόσο, έχουν υπάρξει φορές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς έχει αφήσει να "ρίξουμε" κάποιες ματιές μέσα στο σπίτι της, το οποίο μοιάζει φωτεινό, ευρύχωρο μα και άκρως οικογενειακό. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ζει σε αυτό το σπίτι με τα δυο της παιδιά και έτσι ο προσωπικός της χώρος, μοιάζει να είναι περισσότερο οικογενειακός.

Το σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι cozy μα και σύγχρονο, αφού καταφέρνει να αποπνέει κάτι μοντέρνο αλλά και κάτι κλασικό. Τα έπιπλα είναι κατά κύριο λόγο σε γήινες αποχρώσεις ενώ τα διακοσμητικά και χρωματιστά στοιχεία "χαρίζουν" στον χώρο το απαραίτητο fun. Αντιθέτως, το ξύλινο πάτωμα που "ντύνει" όλο το σπίτι δίνει στον χώρο ζεστασιά ενώ "δένει" με τα χρώματα των επίπλων με τον πιο άρτιο τρόπο.