Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η υπέροχη φωτογραφία με τον Βύρωνα και τον γιο τους Νίκο

"Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους..."

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Την πιο ρομαντική φωτογραφία της με τον σύζυγό της δημοσίευσε χθες η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, με αφορμή την ονομαστική εορτή του γιου τους.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η συγκινητική ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου

Η γνωστή επιχειρηματίας ανήρτησε μία εικόνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ένα μακροσκελές και άκρως συγκινητικό κείμενο, γεμάτο με ευχές και αγάπη. Συγκεκριμένα, έγραψε :

"Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου…
Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου.
Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας…
Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά.
Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι.
Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα ♡︎."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ