Follow us

Mariah Riddlesprigger | Οι γλυκές ευχές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπιτική τούρτα που του έφτιαξε με τη βοήθεια του γιου τους

"Λατρεύω τα πάντα σε εσένα."

MissBloom TEAM
Mariah - Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram

Τα γενέθλιά του είχε χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak έκλεισε τα 28 του χρόνια ενώ όπως είδαμε μέσα από τα social media, πέρασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μαζί με την οικογένειά του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Η οικογενειακή φωτογραφία με την Mariah και τους κούκλους γιους τους που "σάρωσε" στα likes

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και παίκτης του NBA δέχθηκε πλήθος ευχών από φίλους, συναθλητές, θαυμαστές και φυσικά, από την αγαπημένη του, Mariah Riddlesprigger. Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των δύο παιδιών τους, ανήρτησε χθες μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα τρυφερές ευχές και γλυκά λόγια. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Mariah έγραψε :

"Γιάννη, ειλικρινά λατρεύω τα πάντα σε εσένα. Η ζωή μου θα ήταν μουντή χωρίς το φως σου. Ο πατέρας που είσαι στα αγόρια μας μου κόβει την ανάσα. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Υπόσχομαι αυτός ο χρόνος να είναι μαγικός."

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η Mariah δημοσίευσε σε Instagram stories κάποιες φωτογραφίες από το party του 28χρονου μπασκετμπολίστα δείχνοντάς μας και την σπιτική τούρτα που το έφτιαξε μαζί με τον μεγάλο τους γιο.

Mariah Riddlesprigger | Οι γλυκές ευχές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπιτική τούρτα που του έφτιαξε με τη βοήθεια του γιου τους
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ