Mariah Riddlesprigger | Οι γλυκές ευχές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπιτική τούρτα που του έφτιαξε με τη βοήθεια του γιου τους

"Λατρεύω τα πάντα σε εσένα."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα γενέθλιά του είχε χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak έκλεισε τα 28 του χρόνια ενώ όπως είδαμε μέσα από τα social media, πέρασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μαζί με την οικογένειά του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Η οικογενειακή φωτογραφία με την Mariah και τους κούκλους γιους τους που "σάρωσε" στα likes

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και παίκτης του NBA δέχθηκε πλήθος ευχών από φίλους, συναθλητές, θαυμαστές και φυσικά, από την αγαπημένη του, Mariah Riddlesprigger. Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των δύο παιδιών τους, ανήρτησε χθες μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα τρυφερές ευχές και γλυκά λόγια. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Mariah έγραψε :

"Γιάννη, ειλικρινά λατρεύω τα πάντα σε εσένα. Η ζωή μου θα ήταν μουντή χωρίς το φως σου. Ο πατέρας που είσαι στα αγόρια μας μου κόβει την ανάσα. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Υπόσχομαι αυτός ο χρόνος να είναι μαγικός."

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η Mariah δημοσίευσε σε Instagram stories κάποιες φωτογραφίες από το party του 28χρονου μπασκετμπολίστα δείχνοντάς μας και την σπιτική τούρτα που το έφτιαξε μαζί με τον μεγάλο τους γιο.