Follow us

H Ειρήνη Ψυχράμη μιλάει ανοιχτά για το τέλος των Hi-5 | "Μας φώναξαν στην εταιρεία και μας είπαν ότι..."

"Μετά από αυτό δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με δισκογραφικές."

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Ψυχράμη Instagram

Για το τέλος του συγκροτήματος "Hi-5" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής η Ειρήνη Ψυχράμη. Ως πρώην μέλος του συγκροτήματος, η ίδια δήλωσε πως το τέλος του συγκροτήματος ήταν πραγματικά περίεργο ενώ, δε δίστασε να αποκαλύψει με ποιες κοπέλες κρατάει επαφή.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη στις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της | Αγκαλιά μέσα στο μαιευτήριο

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Ψυχράμη αποκάλυψε πως το τέλος του συγκροτήματος ήταν περίεργο και απότομο ενώ υπογράμμισε πως ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε εκείνη η συνεργασία, στάθηκε η αφορμή για να μην ασχοληθεί ξανά με δισκογραφικές εταιρείες. Η ίδια μάλιστα, δήλωσε πως μιλάει μέχρι σήμερα με τη Σάγια και τη Μαρλέν, όχι όμως με τη Φρόσω και τη Νάνσυ που τις χωρίζει μία μεγάλη, χιλιομετρική απόσταση.

"Το τέλος ήταν αρκετά περίεργο. Μας φώναξαν στην εταιρεία και μας είπαν ότι από αύριο δεν θα έχουμε συμβόλαιο. Μετά από αυτό δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με δισκογραφικές, μου γύρισε ανάποδα. Επέλεξα έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο."

"Με τη Φρόσω και τη Νάνσυ δεν μιλάμε. Όχι ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Λόγω της απόστασης. Με τη Σάγια μιλάω πολύ, ακόμα πιο πολύ με τη Μαρλέν."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ