Ελένη Φουρέιρα | Ποζάρει με leather jacket και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

To ιδιαίτερο outfit που επέλεξε η τραγουδίστρια στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ την εγκυμοσύνη της και φυσικά, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η τραγουδίστρια, που διανύει τον 7ο μήνα της, από τότε που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει γλυκά στιγμιότυπα με το "νέο" της σώμα.

Ελένη Φουρέιρα | Για ψώνια, με athleisure look και φουσκωμένη κοιλίτσα – Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Αλμπέρτο Μποτία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες ώρες, η pop τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της, με ένα outfit που αφήνει ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα την οποία και συνδύασε με ένα leather jacket, το οποίο έκανε ένα ιδιαίτερο, σέξι αλλά και χαριτωμένο άνοιγμα στην περιοχή της κοιλιάς. Η ίδια, δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικό με την εγκυμοσύνης της, ή την κοιλιά της, ωστόσο έγραψε περιπαιχτικά πως το outfit της ταιριάζει τέλεια με την πόρτα της.