Όταν η Meghan Markle προσέβαλε την πριγκίπισσα Charlotte | Το περιστατικό που έβγαλε "εκτός εαυτού" την Kate Middleton

Η Δούκισσα του Σάσεξ και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας καβγάδισαν πολύ μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας άσχημα λόγια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

To ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, με τίτλο "Harry & Meghan" κάνει σήμερα την πρεμιέρα του στην Ελλάδα, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix. Τα 6 επεισόδια του εν λόγω ντοκιμαντέρ φαίνεται πως θα φέρουν στο φως της δημοσιότητας πολλές παλιές πληγές, που θα αναστατώσουν ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια.

H chic εμφάνιση της Meghan Markle με off-the-shoulder φόρεμα

Μάλιστα, ένα από τα συμβάντα που πρόκειται να αναφερθεί στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, είναι η περιβόητη ιστορία σύμφωνα με την οποία η Meghan Markle έκανε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλάψει παραμονές του βασιλικού γάμου της με τον Prince Harry, τον Μάϊο του 2018. "Μήλον της Έριδος" φαίνεται πως υπήρξε η πριγκίπισσα Charlotte, την οποία η Δούκισσα του Σάσεξ συνέκρινε με την κόρη της καλύτερης της φίλης, με αφορμή το ντύσιμό τους στον γάμο της. Συγκεκριμένα, η Meghan Markle δεν ήθελε τα παρανυφάκια στον γάμο της να φοράνε καλσόν, με την Kate Middleton να επιμένει στο αντίθετο.

Το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο γυναικών, μας είναι μέχρι και σήμερα άγνωστο. Ωστόσο, λέγεται πως η Δούκισσα του Σάσεξ και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας καβγάδισαν πολύ μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας άσχημα λόγια.