Follow us

Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο και πρώην εστεμμένη περιμένει το πέμπτο της παιδί

"Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά..."

MissBloom TEAM
Kατερίνα Γεωργιάδου Ιnstagram

Έγκυος για πέμπτη φορά αποκάλυψε ότι είναι πρώην εστεμμένη "Μις Ελλάς". Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε μάλιστα μία συνέντευξη, με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός, αποκαλύπτοντας όλες της τις φοβίες που έχει για το πέμπτο της παιδί.

Baby boom | Η γνωστή Ελληνίδα influencer είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η εγκυμονούσα γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Γεωργιάδου, εστεμμένη "Μις Ελλάς" του 2002, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" όπου αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει αλλά και στην εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γεωργιάδου είπε :

"Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε."

"Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ