Follow us

"Η Κυβέλη δεν είναι καλά. Είναι άδικο όλο αυτό που συμβαίνει επειδή τυγχάνει να είναι αναγνωρίσιμη"

Όλα όσα αποκάλυψε η κολλητή φίλη της νικήτριας του GNTM μετά τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

MissBloom TEAM
Κυβέλη Χατζηευστρατίου Instagram

Χθες το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Super Katerina", έγινε γνωστό πως το αποτέλεσμα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, βγήκε θετικό.

Βγήκε το πόρισμα για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου | Θετικό το αλκοτέστ του 20χρονου μοντέλου

Η ποσότητα που είχε καταναλώσει το μοντέλο φαίνεται πως ήταν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο ενώ όπως λέγεται, η ψυχολογική κατάσταση του μοντέλου δεν είναι καλή. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, η κολλητή της φίλης, Ζωή Αμπουκεϊνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό η νικήτρια του GNTM.

"Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου."

"Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της, ούτε θα την έβριζαν. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM."

"H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Είναι κολλητή μου και την στηρίζω πάντα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ