Θανάσης Πατριαρχέας | "Ήμουν μέσα και στον τρίτο τοκετό της γυναίκας μου, εγώ έκοψα τον ομφάλιο λώρο"

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για το πώς είναι να μεγαλώνεις τρία παιδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" έκανε σήμερα το πρωί, ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου | Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πατριαρχέας δήλωσε πως ήταν μέσα στους τοκετούς και των τριών του παιδιών, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως έκοψε τον ομφάλιο λώρο της μικρής του κόρης.

"Όπως όλους μας και το επάγγελμά μας είναι και ένα δύσκολο επάγγελμα γιατί το 90% των ηθοποιών είναι χωρίς δουλειά και ψάχνουμε δουλειά 2 φορές τον χρόνο δυστυχώς. Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολο."

"Βλέποντας τι συμβαίνει γύρω μου εννοείται πως αγχώνομαι και πλέον τα κόστη έχουν ξεφύγει, δεν έχεις να κρατηθείς από κάπου. Υπάρχει αισιοδοξία όμως, έχουμε δύναμη στα χέρια μας και το παλεύουμε και εγώ και η γυναίκα μου, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες για να παιδιά μας."

"Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός και είμαι από τους μπαμπάδες που έκοψε και τον ομφάλιο λώρο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :