Follow us

Μαρινέλλα | Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την έφηβη εγγονή της. Δείτε τις να ποζάρουν αγκαλιά σε μία σπάνια φωτογραφία

Η Μελίνα Δασκαλοπούλου βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της, και κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας, στην επίσημη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης "Τα λαϊκά της Μαρινέλλας".

MissBloom TEAM
Μαρινέλλα Instagram

Πρεμιέρα είχε χθες, στο "Christmas Theater", η μουσική παράσταση "Τα λαϊκά της Μαρινέλλας". της Μαρινέλλας "Τα λαϊκά της Μαρινέλλας". Η Μαρινέλλα μάγεψε για ακόμα μία φορά με τη φωνή της, με το κοινό δικαίως να την αποθεώνει.

Μαρινέλλα | Σπάνια εμφάνιση της κόρης της, Τζωρτζίνας Σερπιέρη, και του 18χρονου εγγονού της

Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν χθες βράδυ τη σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού πενταγράμμου ήταν φυσικά η μονάκριβη κόρη της και η εγγονή της. Η Τζωρτίνα Σερπιέρη βρέθηκε μαζί με την κόρη της, Μελίνα Δασκαλοπούλου, στην πρώτη σειρά του κοινού, απολαμβάνοντας επί σκηνής τη μαγευτική φωνή και παρουσία της Μαρινέλλας.

Η ερμηνεύτρια και σημαντική εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, αφού ολοκλήρωσε τη μουσική της παράσταση φωτογραφήθηκε με την οικογένειά της στο καμαρίνι της. Συγκεκριμένα, η Μαρινέλλα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα γλυκό χαμόγελο, έχοντας στην αγκαλιά της την χαριτωμένη και έφηβη εγγονή της. Γιαγιά και κόρη έχουν μία γλυκιά ομοιότητα ενώ όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Μαρινέλλα | Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την έφηβη εγγονή της. Δείτε τις να ποζάρουν αγκαλιά σε μία σπάνια φωτογραφία

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η Μαρινέλλα έχει ένα ακόμη εγγόνι, τον αδερφό της Μελίνας, Δημήτρη Δασκαλόπουλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ