Follow us

Ρούλα Κορομηλά | "Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου"

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια για την περιπέτεια της υγείας της.

MissBloom TEAM
Ρούλα Κορομηλά NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα, η Ρούλα Κορομηλά, σε γνωστό περιοδικό. Η γνωστή παρουσιάστρια, με άκρως εξομολογητική διάθεση, μίλησε ανοιχτά για την υγεία της μη διστάζοντας να αναφερθεί στο αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο δίνει μάχη τα τελευταία 15 χρόνια.

Μπέττυ Μαγγίρα για Ρούλα Κορομηλά | "Κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά"

Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Κορομηλά υπογράμμισε πως από το 2007 "δίνει μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα της", τονίζοντας συγχρόνως πως αυτό είναι κάτι που την άλλαξε πολύ ως άνθρωπο. Η ίδια, σημείωσε μάλιστα πως πάλεψε με δύναμη, πίστη και υπομονή και ενώ όπως αποκάλυψε, ελέγχει πλέον την υγεία της με διαρκή αγωγή.

"Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά, με ωρίμασαν, με έκανα να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να κατανοώ, να συγχωρώ, να δικαιολογώ τους άλλους."

"Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται εντελώς ασήμαντα."

"Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά, του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή."

"Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δε θα καταφέρω να επανέλθω." δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ