Follow us

Η σεναριογράφος της σειράς "Grey's Anatomy" παραδέχεται πως είχε πει ψέματα ότι πάσχει από καρκίνο

"Ήταν ένα ψέμα που είπα στα 34 μου και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου."

MissBloom TEAM
Grey's Anatomy

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική φαίνεται πως ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο "Ankler", η σεναριογράφος της σειράς "Grey's Anatomy", Elisabeth Finch. Η δημιουργός της γνωστής σειράς παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν είχε πει ψέματα πως πάσχει από καρκίνο.

Celine Dion | Με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει το σπάνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πιο συγκεκριμένα, η Elisabeth Finch αποκάλυψε πως στα 34 της χρόνια είπε ψέματα πως έχει καρκίνο, κάτι που αποδείχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Η ίδια τόνισε πως όλα ξεκίνησαν από έναν τραυματισμό που είχε στο γόνατό της, για τον οποίο αναγκάστηκε να πει ένα domino ψεμάτων.

"Δεν είχα ποτέ καμία μορφή καρκίνου. Ήταν ένα ψέμα που είπα στα 34 μου και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Απλώς γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο με τον χρόνο και τελικά, θάφτηκε όλο και πιο βαθιά μέσα μου."

"Αυτό που έκανα ήταν λάθος. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια."

"Πιστεύω πως αυτός είναι ο δικός μου μηχανισμός, μετά την κακοποίηση που είχα υποστεί στο παρελθόν από τον αδερφό μου. Με τρομοκρατούσε. Αυτή την περίοδο του εθισμού μου, δεν είχα καμία υποστήριξη, όπως τότε. Οπότε, επέστρεψα στον μηχανισμό μου. Είπα ψέματα." δήλωσε στη συνέντευξή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ