Follow us

Θάνος Καλλίρης | "Ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, μου έκανε καμάκι"

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής για τη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη Ναταλία Γερμανού.

Ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Peanut, μόλις παρέλαβε το δώρο της Ναταλίας Γερμανού

Πιο αναλυτικά, ο Θάνος Καλλίρης μίλησε ανοιχτά για την πρώην σύντροφό του αποκαλύπτοντας μάλιστα όλο το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία τους. Ο ίδιος περιέγραψε την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν ενώ όπως τόνισε, δε γνώριζε πως είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού.

"Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία, που ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, και ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο Ant1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του Ant1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή που λεγόταν Κλαμπ Σάντουιτς. Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη. Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το ‘χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί."

"Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το έχουμε "τσαλακώσει" πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη."

Ολόκληρη η συνέντευξη του τραγουδιστή :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ