Follow us

Δήμητρα Παπαδοπούλου | "Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα"

Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Παπαδοπούλου NDP

Στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε καλεσμένη χθες το μεσημέρι, η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενώ μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμφάνισή της τονίζοντας πόσο πολύ βαριέται να περιποιείται.

Σπάνιο κλικ | Δείτε τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να ποζάρει με μπικίνι σε ηλικία 17 ετών

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου δήλωσε πως πριν από λίγα χρόνια έπαθε "γυναίκα" και έτσι αποφάσισε να φροντίζει περισσότερο την εμφάνισή της. Η ίδια ωστόσο τόνισε πως δεν ένιωθε ποτέ την ανάγκη να περιποιηθεί πριν να βγει έξω καθώς όλα αυτά τα θεωρούσε πολύ grande.

"Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο."

"Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ